چای نامبروان انگلیسی و کیک عسل
امیدواریم رسپی قبلی کیک ارل گری با لیمو و بلک بری رو امتحان کرده باشید و اگه این طور نیست و بههر دلیلی مثل عدم دسترسی به بلک بری یا شاتوت منتظر یه رسپی فوق خوشمزه و ساده هستید باید بگیم که توی آدرس درستی قرار دارید! این رسپی، دستور پخت یه کیک خیلی خوشمزه هست که تو ترکیبش از چای تی بگ نامبروان احمد استفاده شده و با کرم کرهای عسل پوشیده میشه . اگه میخواید یه گشتوگذار حسابی روی ابرها داشته باشید، پیشنهاد ما اینه این کیک رو با یه فنجون چای سیاه سیلان یا معطر مخصوص احمد میل کنید و نظرتون رو برای ما بفرستید.
چای نامبروان انگلیسی و کیک عسل

سختی
متوسط
زمان تهیه
۱ ساعت
مخلوط
چای نامبروان انگلیسی
ویژگی چای بهکار رفته در ترکیب این کیک:
چای تی بگ نامبروان احمد
چای نامبروان احمد یه چای سیاه نشاطآور و لطیف هست که به طرز ظریفی با عطر برگاموت (ترنج) ترکیب شده، این ترکیب برای تهیه یه چای خوشطعم و در عینحال متعادل کاملا مناسبه و برای کسانی که در لحظه می تونند از حس خوب زندگی لذت ببرند، یه انتخاب فوق العاده هست.

مواد لازم
این مواد برای تهیه یه کیک به قطر 22 سانتیمتر (یا 2 کیک با قطر 12 سانتیمتر و یا 18 کاپکیک) مناسبه.
( مواد لازم برای تهیه کیک)
1 فنجان (235 میلیلیتر) شیر
محتویات 3 عدد چای تی بگ نامبروان احمد
4/1 فنجان (55 گرم) کره که به دمای اتاق رسیده باشه
1 فنجان (225 گرم) شکر دانهریز
2عدد تخم مرغ بزرگ
4/1 فنجان روغن مایع
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
4/3 و 1 فنجان (175 گرم) آرد ساده
2/1 و 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2/1 قاشق چایخوری جوششیرین
2/1 قاشق چایخوری نمک
(برای تهیه کرمکرهای)
2/1 فنجان (110 گرم) کره که به دمای اتاق رسیده باشه
3 قاشق غذاخوری عسل
2 فنجان (250 گرم) خاک قند
کمی نمک
دستور پخت کیک
1- فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم و آماده کنید. قالب کیکتون رو چرب کنید.
2- شیر رو تا نزدیکشدن به نقطه جوش روی اجاق گاز یا در مایکروویو گرم کنید .چایتی بگ نامبروان احمد رو باز کنید و محتویات داخل این چای را به شیر اضافه کنید، بعد از اضافه کردن چای کمی اجازه بدین تا شیر خنک بشه.
3- توی یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم اونقدر هم بزنید که حالت کرمی به خودش بگیره . تخممرغها رو اضافه کنید وخوب محلوط کنید تا یکدست بشه. بعدروغن ،عصاره وانیل ، آرد کیک، بکینگپودر، جوششیرین و نمک رو به ترتیب اضافه کنید. چقدر تعداد همزدنیها زیاد شد! ولی خسته نشید و چای دمکشیده توی شیر رو، الان که حسابی بوی خوبیم میده، به مخلوط اضافه کنید و بازم هم بزنید تا خمیر یکنواخت و یکدست بشه.
4- خمیر رو داخل قالب کیکی که آمادهش کردید بریزید و به مدت 30-40 دقیقه (برای کاپ کیک 22-28 دقیقه)در فر قرار بدید.قبل از اضافهکردن کرم کرهای اجازه بدید کیک کاملا خنک بشه.
دستور تهیه کرم کرهای عسل
1- توی یه کاسه بزرگ، کره و عسل رو اونقدر هم بزنید تا یکدست و نرم بشن.
2- خاک قند و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کردن رو ادامه بدین تا این کرم یکنواخت بشه. اگه کرم کرهایتون هنوز آبکی هست و به غلظت لازم نرسیده خاک قند بیشتری اضافه کنید و بعد بهش کمی شیر اضافه کنید . میتونید مثه یه شیرینیپز حرفهای اون رو بچشید و اگه خیلی شیرین شده بهش کمی نمک اضافه کنید تا شیرینیش به اندازه دلخواهتون برسه.
3- کرم کرهای عسل رو روی کیک خنکشده بریزید و پهن کنید. با کمی خلاقیت و سلیقه تزئینش کنید .بله! وقت وقته سرو کردن این خوشمزهی سادهست. نوش جونتون!