بعضی وقت ها هوس میکنیم کنار چای چیزی بخورید مثل چای با توت،کیک،بیسکوییت،خرما،نبات و غیره…
اگر میخواهید چاق شوید چای رابا 5عدد بامیه معادل 400 کالری یا یک کراسان معادل 406 کالری بخورید.
اگر ورزشکارهستید چای را با 10عدد توت خشک معادل 20 کالری بخورید.
اگر رژیم دارید چای را با 10عددخرما معادل 40 کالری بخورید.
یکی از موضوعات بسیار جدی که افرادی که دوست دارند بدانند چای را با چی بخورند؟ بحث دیابت و قند خون می باشد که امروزه بسیار رواج پیدا کرده و اگر یک نگاه کوتاه به دوستان و آشنایان خود بیاندازید به احتمال فراوان افراد دیابتی را مشاهده خواهید کرد.
کشمش شاید از لحاظ خواصی مانند داشتن ویتامین و مواد معدنی در رتبه خوبی قرار نداشته باشد، اما یک خاصیت منحصر به فردی که می توان در آن مشاهده کرد، اندازه کوچک آن ها می باشد.
افرادی که به مبتلا به دیابت و قند خون هستند در قاعده کلی جز افرادی می باشند که قند را خیلی دوست داشته و دارند، به همین خاطر استفاده از کشمشی که می توانند به تعداد بیشتری مصرف کنند برای آنها بسیار جذاب تر می باشد.
اما فراموش نکنید همین کشمش نیز باید در مصرف آن دقت شود و حداکثر تعدادی که می توان گفت در جواب سوال چای را با چی بخوریم؟ بین 10 الی 15 عدد می باشد.
در بین تمام خوراکی ها و مواد غذایی که برای خوردن با چای معرفی کردیم می توان توت خشک را یکی از متفاوت ترین موارد معرفی کرد زیرا توت خشک می تواند هم نتایج فوق العاده ای برای بدن شما به همراه داشته باشد و هم بالعکس!
توت خشک سرشار از کلسیم، فسفر، آهن و پتاسیم هست که بعد از خشک کردن تقریباً نصف قند خود را از دست می دهد و دارای قندی سازگار با بدن انسان مخصوصاً برای افراد دیابتی می باشد اما نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است:
توت خشک به تنهایی خواص زیادی دارد، اما وقتی به مقدار زیاد با چای داغ خورده شود، عامل اصلی دیابت می باشد! و برعکس اینکه همه بر این باور می باشند که این دو کنار هم برای سلامتی مفید می باشد در صورتی که مقدار مصرف آن زیاد باشد دقیقاً برعکس این موضوع اتفاق خواهد افتاد.
مقدار توت خشک که می توان برای سوال به اینکه چای را با چی بخوریم؟ قرار داد، حداکثر 10 عدد در هر وعده می باشد و تعداد وعده ها در روز حداکثر 3 بار می باشد.
نبات به خودی خود یک نوع قند به حساب میاد که از نیشکر تهیه می شود، در واقع اگر بخواهیم به طور ساده فرآیند تولید نبات را توضیح دهیم باید گفت که تنها کافیست یک محلول اشباع قند ساکارز یا همان شکر در آب به وجود آورید و طبق یک سری مکانیزم های فیزیکی نبات خود را آماده کنید.
اما نکته بسیار خاصی که در استفاده از نبات به عنوان یک شیرین کننده می توان به آن اشاره کرد این موضوع می باشد که نبات بر خلاف شکر و قند دارای خواص فوق العاده ای در هنگام مصرف با چای می باشد؛ ضد درد، ضد سرفه، ضد خروسک، ضد نفخ و سردی برای کودکان و… از جمله مهمترین این موارد می باشد.
پس می توان گفت نبات یک گزینه مناسب برای پاسخ به سوال چای را با چی بخوریم؟ باشد، اما باز هم فراموش نکنید که تعادل در مصرف شرط لازم بهره بردن از این خواص می باشد.
گزینه بعدی که که در بین شیرین کننده ها قصد استفاده از آن را داریم عسل می باشد. همه ما از خواص و مزایای فوق العاده عسل طبیعی به خاطر وجود آنزیم های مختلف با خبر هستیم، عسل به خاطر ساختار خود تاثیرات بسیار ناچیزی بر سطح انسولین و سطح گلوکز خون می باشد.
اما با این همه نتایج مثبتی که می تواند عسل ما را مجاب به مصرف کند، اما زمانی که آن را با چای داغ ترکیب کنید این خواص نه تنها از بین رفته، بلکه جای خود را به ضررهای گوناگون می دهد.
حرارت دیدن بالای عسل باعث می شود که ترکیبات سمی از آن خارج شود و همچنین مانع جذب کلسیم در بدن شود و در طولانی مدت باعث تشکیل سنگ صفرا در بدن ما شود.
پس توصیه ما این است در صورتی که قصد استفاده از عسل و چای را همزمان دارید اجازه دهید که چای کمی از دما و حرارت خود را از دست بدهد و سپس برای ترکیب کردن آنها اقدام کنید.
اگر جز افرادی هستید که دنبال ترکیبات غیر شیرین با چای می باشید باید گفت:
- هل: استفاده از هل می تواند گزینه بسیار خوشمزه، خوش عطر و خوش رایحه باشد که دارای خواص فوق العاده می باشد، پس چای هل یک گزینه ایده آل برای پاسخ به سوال چای را با چی بخوریم؟ می باشد.
- زعفران: چای زعفران یک افزودنی بسیار ایده آل برای چای می باشد؛ درمان زخم معده، شادی آور، رفع کم کاری تیروئید، افزایش رشد قد و بسیاری دیگر از نتایج فوق العاده
- گلاب: خاصیت ضد ویروس دارد، و استرس را از بین می برد، چای کمرنگ با گلاب ضد یبوست می باشد! و خاصیت بسیار فوق العاده ای برای پوست نیز دارد، ضد میگرن، ضد غم و آرامبخش می باشد.
- لیمو: مصرف چای با لیموترش نه تنها ویتامین C لیمو را نابود میکند، بلکه از طرفی مینای دندان را از بین می برد و باعث ترک خوردن راحت تر دندان ها می شود.