
مواد لازم:
آلبالو (تازه)۱ لیوان
آب۲ لیوان
عسل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.ابتدا آلبالو ها را شسته و چوب و هسته آنها را خارج کنید و بعد آنها را به ۲یا۴قسمت خرد کنید.
2.آلبالو ها را داخل قوری ریخته و روی آن آب بریزید و آن را روی حرارت مستقیم و تند قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
۳.وقتی آب شروع به جوشیدن کرد زیر شعله را ملایم کرده و روی قوری یک عدد دستگیره یا دمکنی کوچک قرار داده و ۲۰دقیقه اجازه دهید چای بجوشد.
۴.بعد از ۲۰ دقیقه قوری را با همان درپوش داخل فر یا روی سماور قرار داده و ۱۵دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد.
۵.چای آماده را با قند،عسل،شکر یا نبات میل کنید.