خواص دارچین و سیب

دمنوش سیب و دارچین، قند و کلسترول خون را کنترل کرده و خواص بیشمار سیب بر روی دستگاه عصبی انسان اثر مثبت می گذارد.

همانطور که رایحه خوش و مزه شیرین سیب بسیار دلنشین است و حاوی انواع ویتامین های گروه B و منیزیم و فسفر می باشد. برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین، می توانید از دم کرده پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد به همراه دارچین استفاده نمایید.

مواد لازم:

سیب قرمز یا زرد یک عدد

چوب دارچین تازه یک تکه

چای سیلان احمد یک قاشق چای خوری به ازای هر نفر

طرز تهیه:

حدود 3 الى 4 فنجان آب را جوش آورید، سیب را چهار قسمت کنیدو دانه های آن را بیرون آورید و همراه پوست با دارچین داخل قوری انداخته و حدود ۳۰ دقیقه یا بیشتر اجازه دهید دم بکشد تا سیب کاملاً پخته شود. مایع سیب و دارچین را صاف کنید . یک قاشق چایخوری از چای سیلان احمد را که بصورت جدا دم و صاف کرده اید به دم نوش سیب و دارچین اضافه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نظر سنجی
چای احمد