درون‌مایه کسب و کار ما

تولید عالی‌ترین ترکیبات چای در سراسر جهان

تیم مدیریتی چای احمد که مدیریت تمامی تسهیلات و امکانات رادر تمامی کارخانه های چای احمد بر عهده دارد، بر دو جنبه اصلی تولید تمرکز نموده است. جنبه اول تولید و دستیابی به بهترین ترکیبات چای و جنبه دوم مربوط به رشد ، توسعه و ارتقا دائمی کیفیت محصولات. مدیران ما در تمامی کارخانه های چای احمد در حفظ وانتقال ارزش‌های پایدار یک کسب و کار حرفه ای و پویا از نسلی به نسل دیگر تلاش می کنند.

تعهد به کیفیت

تیم‌ کنترل کیفیت ما همواره تلاش می کند تا مصرف‌کنندگان محصولات ما، یک فنجان چای مطلوب و باکیفیت را بنوشند. افتخار می کنیم که تیم بااستعداد و ماهر ما در بخش کنترل کیفیت، از میان بهترین کارشناسان در حوزه صنایع مواد غذایی با نظارت عالی انتخاب شده اند،تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای بین المللی در تمامی مراحل تولید محصولات چای احمد رعایت می شود.

هنر چشیدن چای

تیم چشایی ما دارای تخصص و مهارتی ویژه در تولید بهترین ترکیبات چای می‌باشند که آن رابه تجربه نوشیدن یک فنجان چای مطلوب و باکیفیت برای مصرف‌ کنندگان مبدل می‌ سازد.از این رو برای رسیدن به استانداردهای کنترل کیفیت و دستیابی به بهترین ترکیبات چای،تیم چشایی چای احمد از زمان ورود برگ‌های دست‌چین‌شده چای به کارخانه تا زمان بسته‌بندی محصول، چای را به صورت مستمر در چندین مرحله و در بازه‌های زمانی یک ساعت، نمونه‌برداری و مورد بررسی و آزمایش قرار می‌ دهد.

احترام به محیط زیست

چای احمد از رهبران صنایع پیشرو در زمینه بهداشت و ایمنی، بهداشت موادغذایی و پایداری محیط‌زیست است. ما تسهیلاتی را فراهم نموده‌ایم که در قبال محیط‌زیست بهترین عملکرد را داشته باشیم. از تأمین‌کنندگان و شرکای خود نیز برای داشتن چنین رویکردی نسبت به محیط‌زیست پشتیبانی می‌کنیم. ما در ساخت تاسیسات چای احمد از پنل‌های خورشیدی، روش‌های کاهش دی‌اکسید کربن و استفاده از مصالح و مواد پیشرفته‌ای که تأثیر مخرب بر محیط‌زیست نداشته باشند، بهره گرفته ایم . ما پایبند به اصولی هستیم که از زمین برای تداوم حیات آیندگان محافظت می‌نماید.

“ما در چای احمد یک هدف مشترک را دنبال می کنیم: تولید هنرمندانه یک فنجان چای برتر، برای دوستداران چای در سراسر جهان.”

صالح افشار، مدیر واحد عملیات چای احمد