مافین با طعم هل
استفاده از چای در پخت کیک ،دنیایی پر از ایده و طعم های جدید و جذاب را به شما معرفی می کند. طرز تهیه این مافین را امتحان کنید واز خوردن مافین در کنار یک فنجان دلچسب و معطر چای هل لذت ببرید…

دشواری
آسان
زمان تهیه
۱ ساعت
ترکیب چای بکار رفته
تی بگ هل
ویژگی ترکیب چای بکار رفته شده در تهیه این مافین:
ترکیب این محصول چای احمد برنده جایزه بین المللی "طعم برتر" می باشد. این محصول چای احمد با طعم منحصر به فرد و عطرگرم و دلنشین خود، ذاِئقه طرفداران چای را در سراسر دنیا بخود جلب کرده است.

مواد لازم:(برای12عدد مافین)
100 گرم (1 فنجان) بادام آسیاب شده
125 گرم (1 فنجان) آرد سبوس دار
100 گرم (1/2 فنجان) شکر
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری بذر کتان آسیاب شده با 3 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید
1عدد پوست پرتقال
5 عدد چای تی بگ هل چای احمد
200 میلی لیتر آب جوش
60 میلی لیتر 1/4 فنجان) روغن نارگیل
70 گرم ماست بدون چربی
دستور پخت مافین:
تی بگ ها را در 200 میلی لیتر آب جوش قرار دهید، بگذارید 5 دقیقه دم بکشد، سپس تی بگ هار را بردارید و اجازه دهید چای خنک شود.
در یک کاسه کوچک، دانه کتان آسیاب شده و 3 قاشق غذاخوری آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید 20 دقیقه بماند.
کتان خیس خورده،آرد، بادام آسیاب شده، شکر، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید، سپس چای سرد شده، روغن نارگیل ، ماست را بریزید و پوست پرتقال را اضافه کنید.همه مواد را آنقدرهم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
مایع خمیری را درقالب مافین 12تایی ریخته و روی آن را پسته خرد شده بریزید.
مافین ها را بمدت 35-40 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا مغزپخت شود.
از نوشیدن چای درکنارمافین هایی که پخته اید،لذتی دوچندان ببرید.