علت ایجاد لایه روی چای

دلایل مختلف لایه بستن روی چای

حتما تا به حال به این موضوع برخورد کرده اید که پس از سردشدن چای روی آن لایه ای بسته می شود. دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد.ابتدا شاید فکر کنید فنجان را خوب نشسته اید یا کیفیت چای نامناسب است. یکی از مرسوم ترین دلایل این موضوع اینست که ممکن است شما از چای ساز یا کتری برقی برای دم کردن استفاده می کنید. معمولاً همه کسانی که از چای ساز،سماور یا کتری برقی استفاده می‌کنند و آب را توسط برق و المنت گرم می نمایند دچار چنین مشکلی می شوند . به خاطر رسوب گیری کتری برقی ،سماور یا چای ساز این مشکل ایجاد می شود. راهکار این است که طی فاصله های کوتاه داخل کتری خود را بوسیله سرکه جرم گیری کنید.علت دوم برای این موضوع اینست که به جای آب سرد، آب گرم برای دم کردن چای استفاده می شود. دلیل چنین کاری معمولاً عجله برای سرعت برای جوش آمدن آب است که توصیه می شود به هیچ عنوان چنین کاری را انجام ندهید حتماً و حتماً از آب سرد و تصفیه شده استفاده کنید.آبی که دارای املاح زیاد باشد تاثیر مستقیم روی کیفیت چای دارد.

علت بعدی می‌تواند کهنه شدن چای باشد. وقتی که بیشتر از نیم ساعت از دم کردن چای گذشته باشد کم کم مواد روغنی روی چای دیده می شود که بعد از انتقال به داخل فنجان یا استکان شکل خوبی نخواهد داشت.پس راهکار این است که به اندازه مصرف هر وعده چای دم کنید و از نگهداری بیش ازحد چای در آب گرم خودداری نمایید. ترکیبات چای مثل کافئین، کاتچین،تانین،تئوفیلین و تیانین پس از افت دمای چای بصورت نیمه جامد در می آید و به صوت لایه ای مثل روغن روی چای بسته می شود.

علت ایجاد لایه روی چای

نظر سنجی
چای احمد