شیرینی شکری با ترکیب چای ارل گری
در چای احمد، تهیه کیک با استفاده از چای ازعلایق ما محسوب می شود. ما مشتاق هستیم با ترکیبات چای احمد، طعم های جدید و جذابی در پخت کیک خلق کنیم.با معرفی طرزتهیه شیرینی شکری ارل گری، یک بعدازظهر سرگرم کننده را برای شما به ارمغان می آوریم.
دشواری
آسان
زمان تهیه
2 ساعت
ترکیب چای بکار رفته
چای ارل گری
ویژگی چای بکاررفته در این شیرینی:
چای ارل گری ما یک ترکیب انگلیسی است .مناسب برای کسانی که به دنبال یک چای خوش رنگ با عطر قوی هستند.یک چای آرامش بخش و در عین حال نشاط آور. چای ارل گری احمد یکی از محبوب ترین ترکیبات چای ما می باشد.
موادلازم:
225 گرم کره
½ فنجان / 60 گرم شکر
½ فنجان / 60 گرم پودرقند
3 فنجان / 360 گرم آرد ساده
½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
2 قاشق غذاخوری وانیل
شیر8 قاشق غذاخوری
ا قاشق غذاخوری چای ارل گری احمد یا 2عدد تی بگ ارل گری احمد
دستور پخت شیرینی شکری ارل گری:
کره ، شکر و پودرقتد را با همزن بزنید تا یکدست شود.
چای ارل گری را داخل ظرف شیرداغ بریزید و بعد از چند دقیقه هم زدن به مخلوط کره ، شکر و پودرقند اضافه کنید.
در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید.
مواد خشک را کم کم به مایع اضافه کنید. با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا یکدست وخمیری شود.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
پس از آماده شدن، خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی پهن کنید و از هرنوع قالبی که دوست دارید برای شکل دادن استفاده کنید. شیرینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا خوب پخته شود.خودتان را به نوشیدن یک فنجان چای همراه با شیرینی شکری ارل گری دعوت کنید.