یک فنجان چای داغ با قوری شکلاتی

تیمی مبتکر از یک شرکت شکلات سازی به همراه دانشمندان در یورک انگلستان با بهره گیری از معادلات ریاضی و شکلات تلخ ۶۵ درصد قوری ای طراحی کرده اند که علیرغم حرارت دیدن آب نمی شود ، چرا که چربی محتوی این نوع قوری ها کم بوده و عمل ذوب شدن شکلات در آن به سختی انجام می شود.
آنها ۶ هفته زمان صرف برنامه ریزی و آزمایش انواع شکلات ها با فرمول های مختلف کردند تا به ترکیب نهایی دست یافتند . سپس قالبی از جنس سیلیکون درست کردند و شکلات ذوب شده را در آن ریختند که با تکان دادن و فشار حباب های بین شکلات را از بین برده و این عمل را چندین مرتبه انجام دادند تا به ضخامت مورد نیاز دست یابند و در اخر با دقت از قالب آن را جداکردند .این فرایند دو ساعت و نیم به طول انجامید تا قوری اماده دم کردن اولین چای خود شود.
آن ها این قوری را در یکی از برنامه های تلویزیونی کشور انگلستان مورد امتحان قرار داده و در ان چای را دم کردند جالب آنست که یک معجون چای شکلات به دست آمد چون آب جوش درون قوری باعث شده تا چای ، مقداری مزه شکلات تلخ را بگیرد و طعم جدید را تجربه کنند.

 



  • 05 مهر 1397
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020