دستور تهیه چای های جذاب(شماره نه)-طرز تهیه چای گیلاس زنجبیل

چای میوه ای نوشیدنی فوق العاده ای برای روزهای گرم است و در زمان های دیگر معده ناراحت را بهبود می بخشد.

مواد لازم برای تهیه چای گیلاس زنجبیل

  • 1 فنجان گیلاس بدون هسته
  • 1 (2 اینچ) تکه زنجبیل تازه، پوست کنده شده و خرد شده
  • 3 قاشق سوپ خوری شکر سفید
  • 4 فنجان آب تصفیه شده
  • 4 (2 گرم) چای سبز کیسه ای
  • 4 تکه لیمو (در صورت تمایل)
  • 1 قاشق سوپ خوری آب لیمو یا هر قدر مایل بودید (در صورت تمایل)

دستور

گیلاس و تکه های خرد شده زنجبیل را در یک کاسه شیشه ای مخلوط کنید. روی مخلوط شکر بپاشید و با 2 فنجان آب تصفیه شده را به آن اضافه کنید طوری که روی آن را بپوشاند.
کاسه را با روکش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 2 ساعت تا یک شب در بخچال قرار دهید.
2 فنجان آب تصفیه شده را تا حد جوشیدن گرما دهید؛ آب را روی تی بگ ها در پارچ بریزید. اجازه دهید 90 ثانیه در آب بمانند. تی بگ ها را فشار دهید و دور بیندازید.
آب گیلاس زنجبیل را صاف کرده در پارچ بریزید. با تکه های لیمو و آب لیمو سرو کنید.
  • 04 مهر 1397
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020