گِنمایچا، چای سبز با برنج قهوه ای یا چای مردم

گنمایچا یا چای سبز با برنج قهوه ای، در ژاپن معروف به چای مردم است(این چای ترکیبی از چای سبز و برنج می باشد). در ژاپن بدلیل اینکه چای سبز در قدیم یک گیاه با ارزش و گران قیمت بوده است، از برنج قهوه ای برای پر کردن بسته ها استفاده می کردند تا برای کسانی که علاقه به نوشیدن چای سبز دارند، خرید آن هزینه کمتری داشته باشد. امروزه در تمامی فرهنگ ها و کشور ها این چای بعنوان یک چای متفاوت و برای ایجاد تنوع استفاده می‌شود.

رنگ گنمایچا زرد مایل به سبز است و این رنگ وابسته به زمان دم کردن آن می باشد. افراد معمولا این چای را 5-3 دقیقه و بعضی دیگر فقط یک دقیقه آن را دم می کنند. هر چه زمان دم کردن این چای کمتر باشد، طعم ملایم تری خواهد داشت.

گنمایچا بدلیل داشتن صدای خاصی در موقع آماده کردن برنج آن دارد، اکثر افراد را به یاد پاپکرن(ذرت) می اندازد. این نوشیدنی عجیب طعم چای سبز و طعم دمنوش را به همراه دارد که بصورت گرم و سرد می توان آن را میل کرد.
 

 

برای تهیه این چای :
  1. برنج را در یک ماهی‌تابه نسبتا کوچک گرم کنید. برنج را می بایست به قدری گرم کنید تا قهوه‌ای رنگ شده سپس شعله زیر ماهی‌تابه را خاموش کرده و بگذارید برنج خنک شود.
  2. یک قاشق چای خوری چای سبز و یک قاشق چای خوری از برنجی که تهیه کردید را درون قوری بریزید. 5 دقیقه بگذارید دم بکشد و سپس آن را میل کنید.



 
  • 04 مهر 1397
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020