تاریخچه نقاشی محصولات چای احمد

چای معطر مخصوص

سریلانکا را اغلب جزیره جواهرنمای اقیانوس هند می خوانند. چای معطر مخصوص احمد ترکیبی از بهترین چای های دامنه کوه های سریلانکا و نیز مقداری چای مرغوب هندوستان با رنگ عالی، طعم مطبوع و عطر دلپذیر ارل گری می باشد. چای خوش رنگ با عطر و طعمی خاص. این چای را می توان با شیر یا برشی از لیمو نوشید. پیشنهاد می شود چای سیلان مخصوص را برای صبحانه با شیرینی کشمشی یا برای عصرانه همراه با کیک میوه ای یا شیرینی میل نمایید.

چای معطرممتاز (آروماتیک ارل گری)

ارل گری دوم در دهه ۱۸۳۰ نخست وزیر بریتانیا بود . در طول وزارت وی، قانون لغو برده داری در بریتانیا به تصویب رسید. این عملکرد او یک دستاورد تاریخی واقعی به شمار رفت اما هنوز بسیاری وی را به واسطه تأثیر گذاریش بر چای می شناسند. او با افزوذن روغن برگاموت یا ترنج، به چای ، جایزه دیپلماتیک را دریافت نمود و از آن زمان چای ارل گری به شهرت جهانی دست یافت. چای معطرممتاز احمد( آروماتیک ارل گری) ترکیبی منتخب از بهترین چای های معطر به عطر ملایم و دلپذیر برگا موت (ترنج) است که با بخشیدن رایحه ترنج به چای، باعث ایجاد طراوت می گردد. لذت نوشیدن چای احمد معطرممتاز را می توانید با برشی از یک لیمو، دسر خامه ای خوشمزه یا کیک مربایی دو چندان کنید. بهتر است این چای را بدون شیر مصرف کرد . بعد از ظهر خود را با فنجانی از آن به لحظه ای ماندگار مبدل سازید.

چای صبحانه

چای صبحانه نمونه ای ویژه از چای های بریتانیایی بشمار می رود که ترکیبی موزون از چای آسام، سیلان و کنیا می باشد. این چای، ترکیبی مناسب برای آغاز یک روز خوب است .این چای بدلیل داشتن کافئین زیاد برای مصرف صبحگاه بسیار مناسب بوده و می توان آن را با شیرمصرف کرد. همراهی مناسب برای رفع خستگی. برروی بسته بندی ا ین چای تصویر تابلوی نقاشی از هاید پارک لندن اثر کارلو بوسولی (۱۸۸۴ – ۱۸۱۵ ) قرار دارد. هاید پارک در لندن همواره از معروف ترین مکان های توریستی در قلب شهر محسوب می شود. این نقاشی قرن نوزدهم نشانگر جذابیت این پارک معروف جهانی است.جایی که در آن می توان ساعت ها پیاده روی کرد و از هوای مفرح آن لذت برد.

چای هل

ارل گری دوم در دهه ۱۸۳۰ نخست وزیر بریتانیا بود . در طول وزارت وی، قانون لغو برده داری در بریتانیا به تصویب رسید. این عملکرد او یک دستاورد تاریخی واقعی به شمار رفت اما هنوز بسیاری وی را به واسطه تأثیر گذاریش بر چای می شناسند. او با افزوذن روغن برگاموت یا ترنج، به چای ، جایزه دیپلماتیک را دریافت نمود و از آن زمان چای ارل گری به شهرت جهانی دست یافت. چای معطرممتاز احمد( آروماتیک ارل گری) ترکیبی منتخب از بهترین چای های معطر به عطر ملایم و دلپذیر برگا موت (ترنج) است که با بخشیدن رایحه ترنج به چای، باعث ایجاد طراوت می گردد. لذت نوشیدن چای احمد معطرممتاز را می توانید با برشی از یک لیمو، دسر خامه ای خوشمزه یا کیک مربایی دو چندان کنید. بهتر است این چای را بدون شیر مصرف کرد . بعد از ظهر خود را با فنجانی از آن به لحظه ای ماندگار مبدل سازید.

چای دارجیلینگ آسام

چای دارجیلینگ آسام به واسطه ویژگی طعم خود قابل شناسایی است. این محصول در تپه دامنه کوه هیمالیا روییده می شود. اندکی به خود فرصت دهید و برای چند دقیقه چای دارجیلینگ آسام را دم کرده وطعم این چای را تجربه نمایید. برروی بسته بندی ا ین چای تصویر تابلوی نقاشی پل بلک فرایرز و کلیسای جامع سنت پاول قرار دارد. نقاشی مارلو در واقع مستند سازی شگرفی از جزییات معماری پل بلک فرایرز است که نشانگر شاهکار هنری سر کریستوفر رن، یعنی کلیسای جامع سنت پاول نیز می باشد. این کلیسا در طی ۳۵ سال بنا گردید و در سال ۱۷۱۰ به اتمام رسید.

چای نامبروان

چای نامبروان دارای ترکیبی منحصر به فرد است و توانسته در تمام دنیا نظر طرفداران بسیاری را به خود جلب کند و یکی از پرفروش ترین محصولات چای احمد به شمار می رود. چای نامبروان آمیزه ای است از انواع چای آسام، سریلانکا و کنیا. (سه منطقه چای خیز جهان) . این چای خوش رنگ وخوش طعم ، دارای زمان دم کوتاه می باشد و بهترین نوشیدنی برای رفع خستگی و تجدید قواست. چای نامبر وان را می توان در تمام اوقات روز، صبح یا عصر، با اندکی شیر یا بدون شیر، همراه با بیسکویت شکری یا شکلات یا برش سخاوتمندانه ای از کیک نوشید و از آن لذت وافر برد.. برروی بسته بندی این چای تصویر تابلوی نقاشی گشایش پل تاور بریج لندن در سال ۱۸۹۵ اثر ویلیام لایونل وایلی ( ۱۹۳۱ – ۱۸۵۱ ) قرار دارد. ویلیام وایلی به طور کامل روح شوق و هیجان و احساس زمان را در این نقاشی به تصویر کشیده است. این سازه ویکتوریایی نئو گوتیک با تعددی از باسکول ها و معماری چشمگیر و زیبا یکی از شاخص ترین پل های جهان است.

چای سیلان مخصوص

سریلانکا را اغلب جزیره جواهرنمای اقیانوس هند می خوانند و چای سیلان نیز همچون صفحات تاریخ، باشکوه و جذاب و به مثابه میراث آن سرزمین است. چای سیلان احمد ترکیبی بوده از بهترین چای های بلند بالای دامنه کوه های سریلانکا، نوعی از چای خوش رنگ با عطر و طعمی خاص و ظاهری زیبا و زرگون. چای دم کشیده کهربایی، دهان را از مزه قوی و لذت بخشی آکنده می سازد که بر تلخی کام فایق آمده و آن را تازگی می بخشد. این چای را می توان با شیر یا برشی از لیمو نوشید تا احساس طراوت را به اوج رساند. پیشنهاد می شود چای سیلان را برای صبحانه با شیرینی پفی یا کشمشی و یا برای عصرانه همراه با ساندویچ، کیک میوه ای و شیرینی میل نمایید.

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020