طرز تهیه چای سیاه و چای سبز

Heating the Water جوشاندن آب همواره از آب تازه استفاده کنید ؛ زیرا آبی که قبلاً جوش آمده ، اکسیژن خود را از دست داده و نوشیدنی گوارایی را ارائه نخواهد داد. در صورت امکان ، آب را از فیلتر گذرانیده تا کلرین و دیگر مواد ناخالص آن که می توانند بر طعم چای نیز، تأثیر داشته باشند ، زدوده گردند.
آب تصفیه شده، چای بهتری را به عمل خواهد آورد.
Heating the Water دم کردن هنوز هم قوری ، بهترین وسیله برای تهیه چای به شمار می رود . یک قاشق چای خوری چای سیاه برای هر نفر مناسب خواهد بود . ابتدا قوری را با مقداری آب جوشیده بشویید تا گرم شود ، در این صورت ، چای موجود ، خوشمزه تر می شود. با جوشیدن آب ، آن را بلافاصله روی چای ریخته تا روش دم کردن به بهترین شکل اتمام پذیرد. توضیحات روی بسته چای را مطالعه کنید تا از زمان دم کشیدن چای که در هر ترکیبی متغیر است ، مطلع شوید. در هنگام دم کردن چای ، درِ قوری را با یک دم کن قوری بپوشانید تا گرمای داخل آن محبوس بماند.
Heating the Water نگهداری چای برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.برای هر نفر ۱ قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری یا لیوان چینی دردار ریخته و به ازای هر یک قاشق، ۱ لیوان آب داغ با دمای ۹۰ تا ۸۵ درجه به آن اضافه کرده و درب آن را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه بگذارید، سپس آن را بنوشید. بهتر است جهت جلوگیری از تلخ شدن و حفظ مزه چای تفاله را بعد از آماده شدن جدا کنید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد. چای سبز را می توان با نبات یا کشمش و عسل مصرف نمود و از نوشیدن آن لذت برد.


دستورالعمل دم کردن

نوع چای دما زمان
چای سیاه 100° C 4 - 8 دقیقه
چای سبز 90-100° C 3 - 5 دقیقه
نوع چای دما زمان
چای سیاه 100° C 3 - 5 دقیقه
چای سبز 90 -100° C 3 - 5 دقیقه
چای بدون قهوه 100° C 3 - 5 دقیقه
چای سیاه با طعم میوه 100° C 3 - 5 دقیقه
نوع چای دما زمان
چای سیاه و چای میوه ای 100° C 3 - 5 دقیقه
چای سبز 90 -100° C 3 - 5 دقیقه
طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2020